vrijdag 20 maart 2009

Bedankt!

De voorbije twee weken, waren heel intensief voor de Palestijnse cirucsschool en hun circusgangsters.

Zo hebben we namelijk een kleine/grote (hoe je het ook bekijkt) tour gemaakt in België. In vier verschillende steden (charleroi, Marche en-famenne, Brussel en Leuze-en-Hainaut) hebben we 5 shows van het project 'circus behind the wall' voorgesteld.

Deze twee weken, waren intensief maar goud waard. Alle shows waren stuk voor stuk juweeltjes waarbij vele vele positieve reacties op volgden van de talrijke aanwezige toeschouwers.

Daarom wil ik even alle mensen bedanken die zijn komen kijken naar de show 'circus behind the wall'. Wees maar zeker dat jullie deze groep Palestijnen hebt gesteund door aanwezig te zijn en te genieten van hun project.

Tijdens de shows, was er heel wat adrenaline, energie, kracht, zweet, blijdschap waardoor het telkens spetterend was.

Maar dankzij jullie aanwezigheid en positieve energie was de sfeer na de show niet stuk te brengen. Alle circusgangsters hebben enorm genoten van hun aanwezigheid in dit kleine landje en nog meer van jullie aanwezigheid tijdens hun show.

Het deed hen deugd om te zien dat er zoveel aandacht uitgaat naar hen, terwijl ze vaak de indruk krijgen dat ze die net niet krijgen.
Het deed hen nog meer deugd, dat jullie allen zo genoten hebben van hun show waar ze bloed, zweet, tranen, vreugde, hun persoonlijk leven, hun creativiteit, enz. in hebben gestoken.

Bedankt mensen om zo open, nieuwschierig, enthousiast, tevreden, positief te zijn en dus ook om deze geweldige mensen te steunen en een hart onder de riem te steken.

Het waren twee onvergetelijke weken, waar de circusschool weer veel heeft bijgeleerd. Hopelijk hebben jullie allen ook bijgeleerd uit de show en gezien dat deze mensen zich niet tegenhouden ondanks alle obstakels die ze tegen komen in eigen land.

Shukran kteer kteer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten